lauantai 10. elokuuta 2013

Uudet mitat

Reidet: 58 cm
Takapuoli: 99 cm
Jenkkakahvat: 96 cm
Vyötärö: 78 cm
Rinta: 91 cm
Rinnan alta: 79 cm
Hauis: 29 cm

Paino oli aamulla 62,2 kg..

Eli aika lailla samat mitat kuin 10.4.2011, jolloin ekan kerran aloitin tämän.. huoh.. en kyllä tiiä, et mitä täs on tapahtunu, kun en nää itteäni niin isona, mitä muistelisin tuolloin olleeni..

Noh, ei voi mitään.. Nyt saa kyllä alkoholi jäädä ja keskityn hyvään syömiseen, kun liikunta on jo ihan hyvällä mallilla.. Annoskoot pienemmäki, leipä kokonaan pois (itetehty mantelileipä ja tattarinäkkäri sallittu ihan pienissä määrin..), täydellisen herkkulakon voisi myös alottaa taas..

Tänään aamu alkaa näin:

Kokeilin ekaa kertaa kaurapuuroa raejuuston kera. Punertavahko väri johtuu mansikka-protskujauheesta.. ei ollut kovin hyvää, suklainen on paremman makuinen.. pitää ostaa lisää sitä.. (Tunnustus:  en pystynyt kaikkea syömään, yli puolet söin kuitenkin.. Hain hieman pelkkää raejuustoa lisää)

Tunnustus2: en käynyt eilen lenkillä.. totesin, että tällä viikolla ainoa kunnon lepopäivä on ollut tiistaina ja silloinkin olin koko illan shoppailemassa.. tänään ryhmäliikkumaan ja huomenna tankotanssia, joten kunnon laiskottelu-lepopäivä teki hyvää..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti