keskiviikko 21. elokuuta 2013

Jumppahaaste-päivitys

Nyt on taas kovin kiire ollut töissä, eikä iltaisin kotonakaan ole oikein jaksanut blogia päivitellä.

Tässä tulee nyt kuitenkin jumppahaasteen päivitys. 10. päivä aloitin tuon haasteen käymällä CrossTrainingissa sekä venyttelyssä.

CrossTraining oli ihan mahtava tunti. Tunnetaan ehkä paremmin nimellä kiertoharjoittelu. Tuolla oli siis 10 eri pistettä, joissa oli kyykkyjä, punnerruksia, hyppyjä, vatsoja, kahvakuulaa jne.. Oli todella rankkaa. Jokaisessa pisteessä oli kaks henkilöä kerralla ja mulla oli kyl parina todella mukava ja tsemppaava tyttö. Tänne vois mennä ehdottomasti uudelleenkin!

CrossTrainingin jälkeen sain vähän rauhoittua tunnin venyttelyssä. Käytiin läpi suunnilleen koko kroppa. Kyllä tuntu hyvältä. Venyttelyssä pitäs myös käydä ehdottomasti useemmin, kun ei kotona kuitenkaan tuu tehtyä.

Viime perjantaina jatkoin jumppahaastetta ja kävin todella pitkästä aikaa BodyCombatissa sekä SatsYogassa. Molemmat oli entuudestaan tuttuja. Combat on melko usein semmonen, mikä jostain syystä tulee helposti perutettua. Nyt oli kuitenkin todella hyvä fiilis treenissä sekä treenin jälkeen. Ei ollut semmone liian kuollu olo ja tunne, et on ihan huono, eikä pysty tekee mitään. Selkeesti jotain kehitystä tapahtunu.

Jumppahaaste jatkui vielä sunnuntaina, kun kävin TriggerPointissa. Ihan mahtava hermopisteiden hierontatunti (puolituntinen). Käytetään palloa sekä semmosta putkiloa. Sunnuntai oli muutenkin enemmän kehonhuoltopäivä. Tuon TriggerPointin jälkeen jäin vielä salille venyttelemään toiseksi puolituntiseksi.

Jumppahaaste tällä hetkellä: 5/34 suoritettu!

Tällä viikolla en tiedä ehdinkö oikein mihinkään tunnille. Tankotanssitunteja on melko paljon ja viikonloppuna tulee miehen sukulaisia meille, ni ei oikeen viitsi sitten salille lähteä.

1 kommentti:

  1. Hei kannsajumppaajani! :)mä löysin pk-seudun satseista 40 eri tuntia pari viikkoa sitten, kun kokosin niitä haastetta varten. Voihan tosin olla, että katsoin ne tunnit kesä- ja talvilukkareiden välimaastossa, ja listalla on tunteja, joita ei nyt talvikaudella pidetä... Mutta eniveis, samassa veneessä ollaan :D Itse olen testannut nyt 3 tuntia, vaikkakin yhdestä olen vasta ehtinyt kirjoittaa blogiini. Tsemppiä haasteeseen! :)

    VastaaPoista