keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Plussausta

Taas on vierähtänyt tovi eikä ole ehtinyt/jaksanut päivittää blogia. Paljon on tapahtunut tässä välissä..

Kuten otsikosta voi päätellä, olen plussannut.. En kuitenkaan tällä kertaa tarkoita painoa vaan raskaustestiä. =)
Lopetin pillereiden syönnin lokakuun puolivälissä. Suunnitelmana "tulee sit kun on tullakseen". Noh, normaali tyhjennysvuoto tuli heti ja sitten ei enää normaaleja menkkoja tullutkaan vaan plussasin heti. En ihan uskonut näin nopeasti tämän käyvän, mutta nyt kävi näin. Tällä hetkellä menossa siis rv 8+2. Ensi viikolla on ensimmäinen neuvolakäynti. Iikks.. En millään malttais odottaa, et pääsis ultraan. Ehkä siinä vaiheessa alkaa oikeesti tajuamaan, että siellä sisällä kasvaa jotain. Laskettu aika olisi heinäkuun puolivälin tienoilla. =)

Eli nyt siis laihdutus jää tauolle. Toki koitan parhaani mukaan olla keräämättä hirveitä raskauskiloja. Paino on edelleen tuolla 62 kg tienoilla. Välillä vähän laskee, välillä vähän nousee. Hieman on hiilarihimoa ollut ja olenkin antanut sille periksi, koska syömäni annoskoot on olleet melko pieniä. Ruoka ei siis ole hirveästi maistunut. Toisaalta olen onnekas, enkä ole joutunut kertaakaan oksentamaan. Niin pahaa oloa ei ole ollut. Jatkuva pieni heikotus ja äklötys on kyllä päällä koko ajan.

Firman pikkujoulut oli tuossa viikko sitten. Vähän jännitin, että mahtaako joku huomata, että olen selvinpäin. Pärjäsin kuitenkin oikein hyvin.. Join "tequilaa" eli otin pommac-shotin.. Join muutaman "vodka-kolan" eli ihan vaan kolaa.. Eikä kukaan epäillyt mitään.. =D

Viikonloppuna olisi omat synttärit tiedossa. Vietetään siskon kanssa yhdessä näitä. Sisko tietää raskaudestani, joten tulee ehkä olemaan helpompaa tehdä salaa "drinkkejä". Todennäköisesti jouluna meinaamme kertoa muillekkin tästä. Täytyy vain toivoa, että kaikki menee hyvin. =)

5 kommenttia:

  1. Onnea paljon odotukseen ja plussauksesta :) Varsin mieluinen yllätys varmasti!! :D

    VastaaPoista
  2. Nyt tuntuu, että näitä plussausuutisia tulee joka nurkan takaa. Mikä on vain ihanaa, koska kaikki ovat olleet toivottuja yrityksiä tai yllätyksiä. Ihanaa odotusta teille! :)

    VastaaPoista
  3. Joko teillä on pieni nyytti sylissä? :-)

    VastaaPoista