maanantai 29. heinäkuuta 2013

Liikuntaa

En sitten mennyt torstaina tankotanssimaan, koska selkä oli ihan jumissa tiistaisesta kuntosalitreenistä. Toivoin tuon selän helpottavan päivän mittaan, mutta ei se kuitenkaan yhtään tullut paremmaksi, niin päätin jättään tankoilun väliin.

Sain siis myös paluumatkan pyöräilyn syketiedot ylös:

Aika: 46min
Keskisyke: 155
Maksimi: 176
Kcal: 397

Eli hieman on rankempi tuo paluumatka.

Koska jätin tankoilun välistä, niin päätimme miehen kanssa lähteä lenkille illemmalla. Puoli yhdeksän aikoihin sitten saimme venyteltyä hieman ja kengät jalkaan. Tarkoituksena oli mennä vain rauhallinen lenkki, koska kumpikaan ei ollut HCR:n jälkeen juossut yhtään lenkkiä. Matkaa tuli noin 6,5 km ja aikaa kului 44 min. Ei siis todellakaan ollu mulle mikään "rauhallinen lenkki". Miehen juoksuvauhti on sen verran nopeampi (niillä puol kilsaa pidemmillä jaloilla pääsee kaks kertaa pidempiä askelia). Keskivauhti oli noin 8,8 km/h (6:46 min/km) vaikka osa matkasta käveltiin. Puuh.. Mut jalat oli yllättävän kevyet kun pääsi vauhtiin.. =) Pitää ehdottomasti mennä useemmin lenkille!

Viikonloppuna tuli myös hyvin liikuttua kahden päivän muuttorupeaman johdosta. Äiti muutti vähän isompaan asuntoon ja sitä tavaraa on kertynyt paljon! Sunnuntaina illalla tuntui kuitenkin yllättävän vähän kropassa tuo muutto, vaikka rappusia tuli käveltyä paljon ja muutenkin oltua koko ajan jaloilla ja liikuttua pahvilaatikot kädessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti