Tänään kuitenkin yllätin sisäisen karppaajani ja tein kukkakaalimuusia sekä täytettyä kesäkurpitsaa.
Kukkakaalimuusin tein suunnilleen saman ohjeen mukaan kuin viimeksi, mutta nyt jätin persiljan pois, koska en muistanut ostaa sitä kaupasta.
Täytetyt kesäkurpitsat tein toppiksen postauksesta innostuneena , mutta omalla täytteellä:
- 1 kokonainen kesäkurpitsa
- 1 prk tonnikalaa öljyssä
- 2 pientä sipulia
- puolikas paprika
- sinihomejuustoa
- normaalia juustoa
- mausteita (ruususuola, valkopippuri, mustapippuri, curry)
Halkaisin kesäkurpitsan kahtia pitkittäin ja kaivoin "veneiksi". Laitoin veneihin suolaa hieman ja uuniin hetkeksi. Sekoitin ne, mitä kesäkurpitsan kaivamisesta jäi, tonnikalan, sipulit, paprikan keskenään ja pyöräytin nopeasti pannulla voissa ja maustoin valkopippurilla (saa hieman tulisuutta ruokaan), mustapippurilla ja curryllä. Otin veneet uunista ja laitoin ekana pohjalle hieman sinihomejuustoa ja tämän päälle tuon äsken tekemäni täytteen ja päälle vielä normaalia juustoa ja sitten uuniin vielä noin 25 minuutiksi.

Kiloklubin mukaan koko annoksessa on hieman alle 500 kcal.
Hiilihydraatteja: 16g (13%)
Rasvaa: 35g (65%)
Proteiinia: 27.4g (22%)
Jaksoin kyseisestä annoksesta puolet syödä. Toisen puolen söin myöhemmin iltapalaksi.. :D
Käykäähän katsomassa ja osallistumassa Neiti Tekosyyn arvontaan! Palkintona on upea Karpin keittokirja! :)
Pitää kokeilla tonnikalatäytettä :) ThX :)
VastaaPoista