maanantai 30. toukokuuta 2011

Reeniääää

Viikonloppu meni melko hyvin liikuntojen puolesta. Lauantain päätin pitää lepopäivän ja sunnuntaina kävin reisi-, vatsa-, pakaratreenissä ja heti perään pilates 1. Oli ihan mahtava olo noiden jälkeen.

Yleensä, jos menen kahdelle jumppatunnille peräkkäin, pyrin siihen, että toinen on esim lihaskuntoa ja toinen rauhallisempi esim pilates tai jooga.. Tänään kuitenkin tein poikkeuksen. Eka tunti oli suhteellisen rankka BodyCombat, johon rakastuin viime viikolla ja sen jälkeen vielä 50min spinning. Molemmat ovat melko rankkoja kunnonkohottajia ja rasvanpolttajia. Olo oli väsynyt (ja hyvin hikinen) tuntien jälkeen, mutta kyllä kannatti. 

Noiden tuntien välillä oli 15min tauko, jolloin söin banaanin, jotta jaksan spinninginkin vetää täysillä. Kuntoilun jälkeen tein iltapalaksi taas smoothieta. Kalorit ovat tänään KK:n mukaan vajaa 1400kcal ja treeneihin meni KK:n mukaan melkein 800kcal, joten paljon enemmän voisi syödä näinä treenipäivinä. Mutta jostain syystä olen tyytyväinen, enkä ole edes nälkäinen enää. Huomenna pitää sitten tankata enemmän ruokaa, jotta ei säästöliekille joudu ja laihtuminen jatkuu. Tänään vaa'assa vilahteli jo 60,x numeroita. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti