perjantai 19. huhtikuuta 2013

18.4.

7:50 2 rkl raejuustoa
09:50 teetä, banaani
11:00 Karitsan paahtopaistia, vähän punaviinikastiketta, puoli lautasellista uunijuureksia ja tuoretta salaattia
17:00 Salaattia Coloradossa (Kanan rintafileetä, pekonia, sinihomejuustoa, kananmunaa, tomaattia ja avokadoa salaattipedillä, ranch-kastiketta ja patonkia. Sinihomejuustoa ja pekonia ei ollu kovin paljoa.. Avocadoa sitäkin enemmän..)
21:30 Pieni lonkero

--> Paino sama kuin eilen, eli 62,3 kg

Kävimme eilen leffassa vaihtarikaverini kanssa. Hän on lauantaina lähdössä takaisin Espanjaan, joten pienet ilta-meetingit järjestettiin. Leffassa en syönyt poppareita! Olimme juuri ennen tuota käyneet coloradossa syömässä, joten oli melko täysi olo (ei olisi millään ehtinyt kotiin syömään mitään). Leffan jälkeen käytiin moikkaamassa mun siskoa, joka oli kiertämässä tunnettua opiskelija-rastikierrosta Helsinginkadun Approa. Siellä tuli sitten yks pieni lonkero juotua. Ja sitten kotio nukkumaan. Nälkä ei ollut enää illalla, joten skippasin kunnon iltapalan.. Enkä muutenkaan oikein tykkää noin myöhään (10 jälkeen) syödä enää mitään.

Coloradossa mies sanoi, että näytän jo hoikemmalta. Kasvot ainaki on kuulemma kaventunu, ja takapuoli vähän pienentyny (mikä ei kuulemma ollu hyvä juttu, jos se jatkaa pienenemistä vielä... =D ). Oon myös huomannu, et vyö tuntuu isommalta. Välil tulee laitettuu yhtä pienempään reikään.. Eli ehkä jotain on tapahtunu, vaikka ei paino niin hirveästi olekkaan pudonnut tässä viime aikoina. Harmi etten ole mittanauhaa jaksanut käyttää.

Laitoin nyt kokeeksi kiloklubiin yhden päivän ruuat ja katsoin vähän, että miten tulee kaloreita ja ravintoaineita.. Valitsin päiväksi 16.4. ruokailut ja tulokseksi tuli jonkun verran vaja 1500 kcal. Rasvaa 48%, hiilareita 22% ja proteiinia 30%. Pelkkiä r/h/p osuuksia katsoessa ainakin mun mielestä on ihan hyvä. Kaloreita saisi olla kyllä ehkä hieman vähemmän.. Hmm.. Toisaalta en millään kitukuurilla haluakkaan olla, eikä mulla ole mikään kiire tän laihduttamisen kanssa.. Kiloklubin mukaan saisin vielä enemmän syödä kasviksia. Ehkä pitäisi syödä "painavampia" kasviksia (parsakaalia, kukkakaalia tms..).. Tuona päivänä oli kuitenkin lounaalla ja illallisella reilusti salaattia.. Lisäksi rasva oli liian tyydyttynyttä, mikä johtuu varmaan tuosta aurajuustosta, kun sitä oli vähän joka paikassa (ei kuulu jokapäiväiseen ruokailuun, tämän pois jättämällä kaloritkin hieman vähemmän). Kuitujakin pitäisi saada hieman lisää, että päästäisiin vihreälle pallolle. Leipää en kyllä enempää viitsi syödä. Onko teillä ideoita hyviksi kuitujen lähteiksi? Ehkä siemeniä tai pähkinöitä salaatin joukkoon useammin? Ainakin pellavansiemenillä näyttäisi saavan paljon kuituja..

Manteleita olen nyt opetellut syömään välipalaksi (vaikka eilen jäikin välistä, kun töissä oli niiin kiire). Aamu-mantelit (tai tässä tapauksessa tuo raejuusto) on kropalle totuttelua, että jos josain vaiheessa alkaisi kunnon aamupala maistumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti