torstai 14. huhtikuuta 2011

Rankkaa

Huh, sain vihdoin itseni raahattua taas BodyPumppiin ja siihen perään vielä BodyFlow.. Ihanan rankkaa. Niille, jotka eivät tiedä, niin tuo BodyFlow on sellainen rauhallinen body & mind -tunti, tosin todella rankka lihaksille. Mutta silti aaaivan ihana.. Voisin veikata, että samantyylinen kuin BodyBalance, vaikka en ole sitä koskaan kokeillukkaan. Tuolla salilla, jossa olen nyt käynyt ryhmäliikuntatunneilla, ei tällä hetkellä ole BodyBalancea. Tänään tosin käytin viimeiset kerrat 10 kerran kortistani ja nyt olenkin suunnitellut siirtyväni toiselle salille. Kuukausikortti on hieman kalliimpi kuin tuolla nykyisellä, mutta tuolla uudella siihen sisältyisi kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit olisivat hieman monipuolisemmat, mm. spinningiä ei ole tuolla nykyisellä ollenkaa ja kuntosaliin pitää maksaa erikseen. Toivon hartaasti, että tuolla uudella salilla olisi yhtä ihanat ohjaajat. En tosin ole vielä päättänyt, että koska tuolla uudella salilla aion alkaa käymään. Tällä hetkellä rahat vähän tiukalla, joten voi olla, etten ihan heti pääse tuonne. Toivottavasti pian kuitenkin. :)

Eilen oli myös ihanan rankka Hapkido-treeni. Tekniikkaa tehdessämme sain parikseni vyöastetta korkeemman ja noin 100kiloisen jätkän ja tietysti oli vuorossa taas heittojen opettelua. Yllättävän helposti saa itseään 40 kiloa painavamman jätkän heitettyä, kun vaan osaa tekniikan oikein. Rankkaa siitä teki se, että parini asenne oli että tänne ollaan tultu treenaamaan eikä laiskottelemaan, eli hyvä jos sain pari sekuntia välillä hengähtää heittojen välillä. Tottakai treeneissä treenataan, mutta olisi kiva jos saisi heittojen välillä edes pienen hengähdystauon.. Mutta hauskaa oli, kuten aina treeneissä. Joku ohjaaja joskus sanoikin, että jos tekniikkaa tehdessä naureskelee samalla, niin saa enemmän voimaa siihen. Mä oon varmaan tosi voimakas sitte. (toisaalta todella häiriintynyttä, että naureskelee samalla kun koittaa satuttaa toista..) :D

Ruokailutkin on mennyt mielestäni hyvin. Tosin nyt noiden kahden rankan tunnin jälkeen annoin itselleni luvan syödä nuo viimeiset pannukakun palaset, jotka siis sain isovanhemmiltani pari päivää sitten. Huomenna lähden Hapkidon kevätleirille, jossa sitten tulee treenattua todella paljon enemmän vielä. Kuolleena tulen sitten sunnuntaina kertomaan lisää viikonlopusta. Epäilen, etten jaksa kännykälläni tulla tänne päivittelemään, vaikka netti löytyyki kännykästäkin. Kattellaan! :)

Nyt pannukakuntäyteiset unet kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti