maanantai 13. toukokuuta 2013

Herkkuja vai ei?

Taas on yksi maraton takana, nimittäin olin lauantaina (taas vaihteeksi) kolmen tunnin spinning-maratonilla!! Kyllä noi on vaan niiiiin ihania!! Ja kolme tuntii menee yllättävän nopeesti. =D

Lisäsin tuonne ylälaitaan nyt vähän haasteita ja tavoitteita itselleni. Päivittelen niitä sitä mukaa kun toteutuu, toivottavasti pian! Ja huomasin myös, että LilySlimillä voi tehdä tuollaisen hienon käyränkin, ei tarvitse siis enää mitään excel-härpäkkeitä väsätä. Sitä pääsee katselemaan tuolla painon kehitys -välilehdellä.

Herkkulakko on pitänyt hyvin. Aikaisemmin sovimme siskoni kanssa, että äitienpäivänä sekä pikkusiskon synttäreillä saa pienet palat kakkua syödä. Noh, pikkusiskon synttäreillä en syönyt kakkua, vaan otin pari pientä palaa kasvis- ja kinkkupiirakkaa. Paljon paremmat vaihtoehdot, koska äiti oli tehnyt itse ja ne oli gluteenittomia ja vähähiilarisia. Myös kakku oli itsetehtyä, mutta en sitä sitten ottanut (paitsi mieheltä pienen teelusikallisen verran maistiaista).

Äitienpäivänä ei kakkua ollut tarjolla, joten sovimme siskon kanssa, että saadaan ottaa vähän jäätelöä, joten sitä tuli sitten noin pari ruokalusikallista syötyä. Ei siis sitäkään kovin paljon. Tarjolla oli suklaakonvehteja ja fanipaloja ja keksejä, joita olisin mielellään myös syönyt! Miehen vanhempien äitienpäiväkahveilla tyydyin juomaan vain teetä (vaikka tarjolla oli itsetehtyjä herkkuja vaikka kuinka). Olen oikein tyytyväinen viikonloppuun! Painokin vilautti tänään aamulla taas hieman alle 62 kg lukemia, jes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti